Hypnose Sessie Stoppen met Drinken -

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hypnose Sessie Stoppen met Drinken

Alcoholverslaving is een dwangmatige zucht naar alcohol. Een alcoholist drinkt zoveel alcoholhoudende drankjes dat het sociale leven daaronder gaat lijden. Om mensen te beschermen tegen overmatige alcohol inname is het consumeren van alcohol in Nederland toegestaan vanaf 18 jaar. Nederland kent, afhankelijk van de definitie, zo’n 400.000 alcoholverslaafden en even zoveel probleemdrinkers. Het vormt daarmee een groot probleem in onze samenleving.

Alcoholisme ontstaat geleidelijk en begint meestal onschuldig. Het nuttigen van een glaasje alcohol voor ontspanning, tijdens een feestje of bij het uitgaan. Geleidelijk aan neemt het aantal drinkmomenten toe. Bij continue herhaling wordt het drinken van alcohol tot een verslaving: een gewoonte die negatieve invloeden heeft op ons leven. Bij een alcoholverslaving kunnen mensen vaak niet meer goed functioneren zonder onder invloed van alcohol te zijn.

Alcoholverslaving, alcoholisme symptomen en gevolgen

De symptomen van een alcoholverslaving zijn, afhankelijk van het stadium waarin een alcoholist zich bevindt, vaak minder goed herkenbaar. De alcoholist weet deze goed te verbergen of vind excuses voor zijn of haar gedrag. Veel voorkomende symptomen zijn: geheugenverlies of black outs, slechte planning en afspraken niet nakomen, slechte nachtrust, het sociale leven wordt kleiner en de eenzaamheid groter. De gevolgen van alcoholverslaving kunnen zijn: medische problemen w.o. leveraandoeningen en aandoeningen aan kwetsbare organen, rationele problemen en relatieproblemen, ondervoeding, geestelijke verwarring, hart- en vaatziekten, luchtweginfecties, depressie, zelfmoordneigingen, hallucinaties en psychotische stoornissen.Alcoholverslaving heeft veel raakvlakken met drugsverslaving. Het is dan ook niet voor niets dat alcohol de “nationale drug” wordt genoemd. Het is een harddrug die zijn uitwerking heeft op de psyche en waarvan de maatschappelijke schade vele malen groter is dan die van alle andere drugs bij elkaar.

Alcoholverslaving, hypnose en hypnotherapie

Het verslaafd raken aan alcohol heeft meestal een diepliggende oorzaak. Hypnose en hypnotherapie bieden ook in dit geval de nodige ondersteuning. Het is dan ook belangrijk om als hypnotiseur of hypnotherapeut goed te kijken naar de (vaak complexe) onderliggende problemen. Alcoholisten zijn meestal niet in staat om zelf een einde aan hun verslaving te maken.Stoppen met drinken d.m.v. hypnose en hypnotherapie

Wil je echt een einde maken aan jouw alcoholverslaving en definitief ermee stoppen?  Hypnose en hypnotherapie kan je daarbij uitstekend helpen. Hypnose zorgt ervoor dat het onderbewustzijn wordt aangepast, zodat het zich zal gaan gedragen als een niet drinker. Maak je geen illusie, stoppen met drinken is nooit gemakkelijk, ook niet bij hypnose of hypnotherapie. Echter met de juiste motivatie en een klein beetje doorzettingsvermogen zal je in korte tijd verlost zijn van een verslaving die je al jaren in de greep houdt.

Deze Hypnose Sessie duurt tussen de anderhalf uur en twee uur, de kosten bedragen per sessie € 150,- Duur van de hypnose behandeling bedragen minimaal 4 sessies., dit is een totaal bedrag van € 600,-

Wij zijn telefonisch bereikbaar: Marry Jong 06 - 46 27 67 34 

Of klik hier als je wil dat wij contact met je opnemen voor een Hypnose Sessie - 4x

Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van HypnoseCentrum infinity kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu