Even Voorstellen Marry Jong -

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even Voorstellen Marry Jong

Hypnotherapeut Marry Jong

Ik ben 57 jaar oud, ik heb 2 dochters die zelf ook al kinderen hebben en ik ben hypnotherapeut van beroep.

Ik ben plotseling geïnteresseerd geraakt in hypnose, ik weet niet meer wat de aanleiding was, maar ik ben gaan zoeken naar een opleidingsinstituut met een uitstekende reputatie en ben het gaan studeren. Daarna nog een paar masterclasses gevolgd en aan de slag gegaan. Ik vind hypnose een super goede manier om iemand te helpen die al jaren op zoek is naar een oplossing van een probleem. Door middel van hypnose kan je op een snelle en effectieve manier een oplossing bieden, en dat is werkelijk heel erg fijn om later de persoon die zich door mij heeft laten behandelen, te spreken, die dan verteld nog steeds een niet roker te zijn of nog steeds vrij is van dwangmatig handelen, dat is toch geweldig!

Ik wil maar even zeggen dat ik werkelijk hou van mijn beroep en van het feit dat ik zoveel zekerheid heb dat ik slaag in mijn poging mensen te helpen. Mijn werk is mijn hobby, wie kan dat zeggen….


Ik ben aangesloten bij National Guild of Hypnotists, dit betekent dat ik de officiele opleiding hebt gevolgt voor Hypnotherapeut.
Ik ben telefonisch bereikbaar:  Marry Jong 06 - 46 27 67 34 Capelle ad IJssel 
                                                        

Of klik hier als je wil dat wij contact met je opnemen voor een Hypnose Sessie.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu