Hypnose Sessie Astma -

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Hypnose Sessie Astma

Astma is een continue aanwezige en blijvende (chronische) ontsteking van de longen. Patiënten met deze chronische ziekte reageren hierdoor sneller dan andere mensen op prikkels zoals rook, huisstofmijt en bijvoorbeeld uitlaatgassen. Het e.e.a. met een benauwd gevoel als gevolg. Indien dit plotseling opkomt wordt ook wel gesproken van een astma-aanval. In Nederland komen astmatische klachten voor bij ruim een half miljoen mensen waarvan de meerderheid uit vrouwen bestaat. Ook ruim 100.000 kinderen lijden aan deze chronische aandoening wat hen belet in het dagelijkse welzijn. Patiënten kunnen minder makkelijk ademen waardoor ze moeite hebben met het uitoefenen van bepaalde sporten.

Hoe astma precies ontstaat is nog niet helemaal duidelijk. Een zekere erfelijkheidsfactor zou hier een rol spelen. Hebben beide ouders deze aandoening, dan wordt dit 7 van de 10 keer aan de kinderen doorgegeven.

Astma – behandelingen

Mensen met ontstekingen aan de luchtwegen of longen gebruiken hiervoor vaak medicijnen, die met behulp van een inhalator worden ingenomen. Op deze wijze komen de medicijnen, vaak ontstekingsremmers of luchtwegverwijders, direct in de longen terecht. Er zijn ook alternatieve behandelmethoden zoals homeopathie en acupunctuur die ervoor kunnen zorgen dat de klachten verminderen.
Astma, hypnose en hypnotherapie

Onderzoeken wijzen uit dat deze chronische aandoening goed te bestrijden is met hypnose en hypnotherapie. Vooral bij kinderen worden goede resultaten geboekt. Net als bij een allergie, kan hypnose het immuunsysteem versterken. Ook is aangetoond dat kinderastma verband kan houden met de hechtingsrelatie (emotionele binding) tussen moeder en kind.

Deze Hypnose Sessie duurt tussen de anderhalf uur en twee uur, de kosten bedragen € 150,-

Wij zijn telefonisch bereikbaar: Marry Jong 06 - 46 27 67 34 

Of klik hier als je wil dat wij contact met je opnemen voor een Hypnose Sessie.

Een sessie, een behandeling of een andere dienstverlening van HypnoseCentrum infinity kan niet worden gezien als vervanging van de reguliere geneeskunst. 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu